Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Uyuşturcuya geçit yok

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadele çalışmları çerçevesinde gerçekleştirilen

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadele çalışmları çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

07-10 Haziran 2024 tarihleri arasında il genelinde yapılan Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 10 ayrı operasyonda; 84,26 Gram Esrar Maddesi, 11 Adet Sentetik Ecza, 11 Adet A4 Kağıda Emdirilmiş Sentetik Kannabinoid (Bonzai) Maddesi, 1 Adet Hassas Terazi, 5 Kök Kenevir, suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 600 TL para ele geçirildi.
Operasyonlarda yakalanan 5 şahsa Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan , 5 şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak Suçundan, adli işlem yapıldı. Yapılan yasal işlemlerin ardından 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 4 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; uyuşturcu ve uyuşturucu üretici ve satıcılarına karşı mücadelenin aralıksız olarak kararlılıkla süreceği belirtildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak