Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Muğla ve 4 İlde Taşınmazları Satışa Çıkarıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tunceli’nin Ovacık, Mersin’in Tarsus, Aydın’ın Kuşadası, Muğla’nın Bodrum ve Ankara’nın Çankaya ilçelerindeki bazı taşınmazları “satış” yöntemiyle özelleştirecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tunceli'nin Ovacık, Mersin'in

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Tunceli’nin Ovacık, Mersin’in Tarsus, Aydın’ın Kuşadası, Muğla’nın Bodrum, Ankara’nın Çankaya ilçelerindeki bazı taşınmazları “satış” yöntemiyle özelleştirecek.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

ÖİB’nin konuya ilişkin duyurusu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi’ndeki Muğla’nın Bodrum ilçesi Karakaya Mahallesi’ndeki, Tunceli’nin Ovacık ilçesi Pulur Mahallesi’ndeki, Mersin’in Tarsus ilçesi Yeni Mahallesi’ndeki, Ankara’nın Çankaya ilçesi Çayyolu Mahallesi’ndeki taşınmazlar özelleştirilecek.

Birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif alma, görüşme ve pazarlık usulüyle yapılacak ihale, açık artırmayla sonuçlandırılacak.

Tunceli, Mersin, Aydın ve Muğla’daki taşınmazlar için ihaleye katılmak isteyenlerin 18 Haziran’a kadar, Ankara’daki taşınmaz için ihaleye katılacak olanların ise 25 Haziran’a kadar son tekliflerini vermeleri gerekiyor.

Bu haber 167 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fethiye’de evine misafir olarak gelen arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına
Sıradaki Haber Fethiye’de Cinayet Zanlısı Tutuklandı