Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

CHP’Lİ ALBAN: “GİDERAYAK PARA EDEN NE VARSA YAĞMALIYORLAR”

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’nın Fethiye İlçesi’ndeki 4 koya yapılması planlanan mapa, tonoz ve şamandıralama sistemi ve bunların işletilmesi ile ilgili yapılacak ihalenin iptal edilmesi gerektiğini belirterek, “AKP iktidarı merkez bankasının kasasını boşalttı. Para kalmayınca yandaşlar gözünü Ege kıyılarına dikti. Seçimlerde gideceklerini anlayınca yağma ve talan girişiminde bulunuyorlar” dedi.

Muğla’nın Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi’nde, Boynuzbükü, Osmanağa, Günlük ve İnceburun koylarına yapılması planlanan mapa, tonoz ve şamandıralama sistemi ve bunların işletilmesi için geçtiğimiz günlerde ihale yapılmıştı. Açılan ihaleye çevrecilerin yanı sıra CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’da tepki gösterdi.

Alban, tepkisini şöyle dile getirdi:

“AKP iktidarı merkez bankasının kasasını boşalttı. Para kalmayınca yandaşlar gözünü Ege kıyılarına dikti. Seçimlerde gideceklerini anlayınca yağma ve talan girişiminde bulunuyorlar. Giderayak para eden ne varsa yağmalıyorlar. Bu yaptıklarının hesabı yargı önünde sorulacak.

Halkın yoksulluk içinde geçim mücadelesi verdiği, ağır şartlar altında ayakta durmaya çalıştığı günlerde AKP iktidarı ekonomik sorunlara çözüm üreteceğine, yandaşlarına yeni rant kapılara açmakla meşgul oluyor”

CHP’li Alban, Muğla başta olmak üzere Ege ve Akdeniz kıyılarının tehdit altında olduğunu ifade ederek, zeytinlik alanların maden şirketlerine açılmasının ardından, Göcek’teki bu ihaleyle birlikte yağma girişiminin arttığına dikkat çekti ve yargı yoluyla ihalenin iptal edilmesi için girişimde bulunacaklarını söyledi.

Haber :Esma Turan

Bu haber 0 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Muğla İl
Sıradaki Haber Muğla İl Jandarma’dan Vali Akbıyık’a 186’ncı Yıl Ziyareti