Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Çevre Haftası Muğla’da Dolu Dolu Devam Ediyor

“Türkiye Çevre Haftası” etkinlik programı Fethiye Belediyesi Atık Getirme Merkezi’nde devam ediyor.

“Türkiye Çevre Haftası” etkinlik programı Fethiye Belediyesi Atık Getirme Merkezi’nde

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen “Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

Yarışma sonucunda dereceye giren okullara Fethiye Belediyesi Atık Getirme Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde hediyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak, Kaydem Plastik firma temsilcisi Mert Babur tarafından teslim edildi.

Atık Pil Toplama Yarışması’nda Yunus Nadi İlkokulu birinci, Yanıklar İlkokulu ikinci, Merkez Atatürk İlkokulu üçüncü oldu.

Program kapsamında Atık Getirme Merkezi’ne gelen öğrencilerin çevresel farkındalığını artırmak amacıyla Türkiye Çevre Haftası’nın bu yıl ki “Plastik Kirliliği ile Mücadele” mottosu ile geri dönüşüm atıklarından Plastik Balık ve “Çevrene İyi Bak” mottosu ile geleceğe el uzattıkları el boyama etkinliği gerçekleştirilerek tablo haline getirildi.

Öğrenciler çeşitli atıklardan farklı görseller ortaya çıkarması katılımcılar tarafından alkış aldı.

Bu haber 56 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Akkaya Mahallesi'nde yapımı devam eden S.S.
Sıradaki Haber S.S Ata Karma Sanayi Sitesi’nde Dualarla Kurban Kesimi Yapıldı