Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı’ndan Muğla Barosu’na Ziyaret

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı, Baro Başkanı Av. Levent Akgün’ü ziyaret ederek, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın tutukluluk süreci ve hukuki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı, Baro Başkanı Av. Levent Akgün’ü

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı, Muğla Barosu Başkanı Av. Levent Akgün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, partinin Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutukluluk süreci ve son dönemde yaşanan hukuki gelişmeler ele alındı.

Ziyarette; Zafer Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Nihal Esin Gürsoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Makar ve Fatih Küçük de yer aldı. Heyet, süreçle ilgili görüş ve değerlendirmelerini Muğla Barosu Başkanı Akgün ile paylaşarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda Baro’dan destek talep etti.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Baro Başkanı Av. Levent Akgün’e, baro üyelerine ve baro personeline misafirperverlikleri için teşekkür edildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla genelini kapsayan ilk şehitler albümü, tüm resmi kurumlar, aileler
Sıradaki Haber Büyükşehir’den 18 Mart’ta ‘Muğla Şehitler Albümü’ ve İlker Başbuğ söyleşisi