Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Fatih Salih Kocabıyık ve ilçe başkanları Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı ziyaret ederek uzun süre karşılıklı bilgi ve görüş alışvverişinde bulundular.
Ziyareti değerlendiren Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Fatih Salih Kocabıyık; “ Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakanın büyük desteklerini aldık. Muğlada her geçengün yeni katılımlar ile teşkilatlarımızı büyütüyoruz.
Menteşe ilçe başkanı Taner Akbulut , Dalaman ilçe başkanı Adnan aydın , Yatağan ilçe başkanı Zafer kayabaşı , Fethiye ilçe Başkanı sadet kansız mazbatalarını alıp görevlerine başlarken ,
Muğlada her insanımızı kazanmak için gece gündüz çalışacağız güçlü teşkilatımızla büyük biraileyiz , partimizi Muğla’da zafere taşımak istiyoruz.
Muğlalılı vatandaşlarımıza sesleniyorum; partimize katılın Muğlamıza , milletimize birlikte hizmet edelim birlikte büyüyelim dedi.
Ülkemizin Refahı için Yeniden Refah.” Dedi.
Bu haber 14 kez okundu.
