Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 9-11 Mayıs 2025 tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Kupası Yol Yarışlarına katılacak olan Muğla Bisiklet Takımı, yarış öncesi Trabzon’da kampa girdi.
AK Parti Muğla Milletvekili ve Trabzon İli Koordinatör Milletvekili Kadem Mete, takımı Trabzon’da misafir ederken; takımın ulaşımı ise Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal tarafından sağlandı.
Türkiye genelinde önemli başarılara imza atan Karya Muğla Bisiklet Takımı’nın Genel Menajeri Emre Turan, “Ulusal ve uluslararası arenada çok başarılı bir bisiklet takımımız var. Ancak her spor kulübü gibi biz de uzak deplasmanlar ve şampiyonalar nedeniyle zorluk yaşıyoruz. Trabzon, Muğla’ya oldukça uzak. Bu konuda AK Parti Muğla Milletvekilimiz Sayın Kadem Mete’den destek talep ettik. Sağ olsun, kendisi bize büyük destek verdi. Ulaşım konusunda da Menteşe Belediye Başkanımız Gonca Köksal bizlere araç sağlayarak önemli bir katkıda bulundu. Umarım Trabzon’dan başarıyla dönerek bizlere verilen desteğin karşılıksız olmadığını göstereceğiz” dedi.
17 kişiden oluşan Muğla Bisiklet Takımı, 9 elit, 5 genç olmak üzere toplam 14 sporcusuyla iki gün sürecek olan Türkiye Kupası’nda Trabzon’un yüksek yaylalarında performans sergileyecek.
Yarışlar, Trabzon ve Akçaabat Belediyeleri tarafından desteklenen parkurda gerçekleşecek. Sporcular, 2.500 rakımlı tarihi Santa Harabelerine kadar pedal çevirecekler.
Bu haber 0 kez okundu.