Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

TEMİZLİK EMEKÇİLERİ KONSER VERECEK

Marmaris Belediyesi temizlik personeli tarafından kurulan Sıfır Atık Orkestrası, geri dönüştürülebilir atıklardan yaptıkları enstrümanlarla Yeni Yıl Festivali kapsamında 27 Aralık’ta sahne alarak hem müzik ziyafeti sunacak hem de çevre bilincine dikkat çekecek.

Marmaris Belediyesi temizlik personeli tarafından kurulan Sıfır Atık Orkestrası, geri

Sokak ve caddelerde özveriyle çalışan Marmaris Belediyesi temizlik personeli, bu kez geri dönüştürülebilir atıklardan yaptıkları enstrümanlarla Yeni Yıl Festivali sahnesine çıkıyor. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sıfır Atık Orkestrası, Yeni Yıl Festivali kapsamında Marmarislilerle buluşmaya hazırlanıyor. Günlük hayatta sokaklarda ve yollarda görmeye alışık olduğumuz temizlik emekçileri, bu kez sahne ışıkları altında müzik yapacak.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden 25 personel, sorumluları Barış Ünlü öncülüğünde; plastik çöp konteynerleri, atık cam ve pet şişeler, kartonlar ile tahta parçalarından müzik aletleri üretti. Personel, Kültür ve Sanat Evi Koordinatörü Cengiz Sezgin ve müzik eğitmeni Deniz Ersin Avcı tarafından verilen 15 günlük eğitim sürecinin ardından sahneye çıkmaya hazır hale geldi.

Sıfır atık bilincine dikkat çekmeyi amaçlayan konser, 27 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’de 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte hem müzik hem de çevre duyarlılığı bir arada yaşanacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak