Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Tatilciler Muğla’ya akın etti: Araç kuyruğu 22 kilometreye ulaştı

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Muğla’nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine akın eden tatilciler, Menteşe ile Yatağan ilçeleri arasında yaklaşık 22 kilometrelik uzun bir araç kuyruğu oluşturdu.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Muğla’da Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu yaşandı. Tatil için kente gelen vatandaşlar nedeniyle oluşan araç kuyruğu yaklaşık 22 kilometreye ulaştı.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, bayramlaşma ve kurban kesim işlemlerinin ardından tatil bölgelerine yöneldi. Özellikle günübirlik tatilcilerin de yola çıkmasıyla birlikte Muğla girişlerinde yoğunluk meydana geldi. Muğla’nın Menteşe ilçesinden başlayan araç kuyruğu Yatağan ilçesine kadar uzanırken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Başta Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça gibi turizm merkezlerine gitmek isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle bölgede trafik akışı yavaşladı. Yetkililer sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, son iki yılda hayata geçirdiği kadın odaklı
Sıradaki Haber Kadınlar güçleniyor, Muğla değişiyor