Ünlü akademisyen ve yazar Prof. Dr. Sinan Canan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde gençlerle buluşmaya hazırlanıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, 13 Mayıs 2025 Salı günü saat 13.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
“Gençlerin Gözünden Kent ve Gelecek” başlıklı bilgilendirme toplantısında “Yeni Dünya Becerileri” konusunu ele alacak olan Prof. Dr. Canan, katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Etkinlik, Muğla’da gençlerin fikirlerini merkeze alan kampüs buluşmalarının bir parçası olarak dikkat çekiyor.
Toplumda farkındalık yaratmayı hedefleyen bu buluşma, gençlerin kent yaşamına dair bakış açılarını ortaya koymaları ve geleceğe dair çözümler üretmeleri adına önemli bir platform sunuyor.
Bu haber 86 kez okundu.

