Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Selçuk Özdağ, Bakan Kurum’u Muğlalılara Şikayet Etti

Yeni Yol Grubu Grup Başkanvekili ve Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Muğlalılara şikayet etti.

Yeni Yol Grubu Grup Başkanvekili ve Muğla Milletvekili Doç. Dr.

Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muğla’daki konut fiyatlarının fahiş şekilde arttığını ve vatandaşların ev sahibi olma süresinin 6.6 yıldan 19.3 yıla çıktığını belirtti. Bu durumu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdığını ifade eden Özdağ, Bakan Kurum’un ise sorularına yanıt vermediğini öne sürdü.

Özdağ, konut krizinin derinleşmesine rağmen Bakan Kurum’un sessiz kaldığını belirterek, “Kaçamazsınız! Milletimizin barınma hakkı için mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özdağ’ın paylaşımında, Bakan Yardımcıları Fatma Varank, Hasan Suver, Burak Demiralp ve Ömer Bulut’un da etiketlenmesi dikkat çekti.
Muğlalıların yaşadığı barınma sorununa dikkat çeken Özdağ, hükümetin bu konuda adım atması gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde tarım arazisinde başlayan yangın orman ve itfaiye
Sıradaki Haber Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde arazi yangını