Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
kule reklam
kule reklam

Sarp Levendoğlu Tam Datçalı Oldu

Başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu, İstanbul’u terk ederek Muğla’nın Datça ilçesine yerleşmişti. Sosyal medya hesabından Datça’daki yaşamını paylaşan Levendoğlu, “Burada beni ‘Sarp’ olarak tanıyorlar, televizyondaki insan olarak değil. Her şey burada çok daha samimi” dedi.

Başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu, İstanbul'u terk ederek Muğla’nın Datça ilçesine

Emret Komutanım dizisinde Levent karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu, uzun süredir Datça’da yaşıyor. Sabahları narenciye bahçesinden meyve suyu sıkıp spora gidip sonra esnaf lokantasına uğrayarak karnını doyuran ünlü oyuncu Levendoğlu, burada her şeyin daha sakin ve doğal olduğunu vurguladı.

“Şehirle ilişkimin süresi doldu”

Datça’daki yaşamını sosyal medya üzerinden paylaşan Levendoğlu, şunları söyledi:

“Şehirle ilişkimin süresini doldurduğumu düşünüyorum. En uzak yere 15 dakikada ulaşabiliyorum. Basketbol sahasına, kapalı spor salonuna, sörf yapmaya ise buradan sadece 7 dakika sonra denizde oluyorum. Sabahları narenciye bahçesinden portakal, greyfurt sıkıp içiyorum, sonra spora gidiyorum. Spordan sonra ise çok sevdiğim esnaf lokantası ‘Baba Lokantası’na gidip ucuza karnımı doyuruyorum. Eğer rüzgar varsa sörfe gidiyorum, yoksa basketbola. Film izliyor, yemek yapıyoruz. Annem burada yaşıyor, tanıdık arkadaşlarımız geliyor, evde vakit geçiriyoruz. Burada beni ‘Sarp’ olarak tanıyorlar, televizyondaki insan olarak değil. Her şey burada çok daha samimi.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde yapılan eylem sonrası TKP üyesi bir
Sıradaki Haber Muğla’da TKP Üyelerine Gözaltı