Arama
Üyelik
Üye Girişi
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paraşüt kazasında yaralanan şahsı UMKE ve JAK ekipleri kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Babadağ paraşüt atlama merkezinde yaşanan kazada ormanlık

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Babadağ paraşüt atlama merkezinde yaşanan kazada ormanlık alana düşen vatandaşı UMKE ve Jandarma JAK timleri kurtardı.

Akşam saatlerinde Babadağ paraşüt atlama merkezinden atlayış gerçekleştirmesinin hemen ardından ormanlık alana düşen 24 yaşındaki Utku Denizatay isimli paraşütçünün yardımına Babadağ UMKE ve Jandarma JAK ekibi görevlendirildi.
UMKE ve JAK ekipleri yaralanan paraşütçüye ulaşmalarının ardından UMKE ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra JAK ekipleri ile birlikte karadan elle taşıyarak ambulansa telim ettiler. Yaralı vatandaş Fethiye Devlet Hastanesine sevk edilirken, durumunun iyi olduğu açıklandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın dünyaca ünlü turizm merkezlerinden Akbük Plajı, pazar gününü ve
Sıradaki Haber Muğla Akbük Plajı’nda Pazar Günü Yoğunluğu! Tatilciler Deniz ve Güneşin Tadını Çıkardı