Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Okulda dehşet saçan saldırganın poligonda atış talimi yaptığı görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş okul saldırganının, katliamdan iki gün önce babasıyla poligona giderek hedef talimi yaptığına dair kamera görüntüleri ortaya çıkarken, tutuklanan babanın bu anları “hatıra” diyerek kayda aldığı belirlendi.

Kahramanmaraş okul saldırganının, katliamdan iki gün önce babasıyla poligona giderek

Kahramanmaraş’ta okula silahlı saldırı düzenleyen öğrencinin saldırıyı gerçekleştirmeden 2 gün önce poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda 1 öğretmen ve 9 öğrenci hayatını kaybetmiş, 17 öğrenci de yaralanmıştı. Olayın ardından saldırgan İsa Aras Mersinli’nin babası Uğur Mersinli tutuklanmıştı. Saldırgan İsa Aras Mersinli’nin olaydan 2 gün önce pazartesi günü babasıyla poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın birkaç kez ateş edip hedefleri vurmaya çalıştığı görülüyor.

 

Baba Uğur Mersinli ifadesinde, “Bu hafta pazartesi günü emniyetin poligonuna giderek kendime ait silah ile atış yaptım, oğluma da birkaç el atış yaptırdım. Oğluma karşıdaki hedefi gösterdim, silahın rastgele kullanılmayacağını, hedef alınarak atış yapılacağını söyledim. Ben de oğlum atış yaparken birkaç fotoğraf ve videosunu çektim. Bundaki kastım hatıra olarak kalmasıydı ve hevesini köreltmekti. Fotoğrafları daha sonra WhatsApp üzerinden oğlum İsa’ya gönderdim. Emniyetten öğrendiğime göre oğlum söz konusu fotoğrafları arkadaşlarına göstermiş, arkadaşları hayretle karşılamış” demişti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aksaray'da polisin dur ihtarına uymayıp kaçan ve yakalandığında ehliyetsiz olduğu
Sıradaki Haber ‘Dur’ ihtarına uymayıp polisten kaçtı, yakalanınca “Hiç mi insafınız yok” deyip ağladı