Muğla’nın dünyaca ünlü turizm merkezlerinden Fethiye’deki Akmaz Plajı, kimliği belirsiz bir grubun sergilediği rahatsız edici davranışlar nedeniyle gergin anlara sahne oldu. Dinlenmek ve denize girmek için sahile gelen yerli ve yabancı turistler ile aileler, yaşanan taşkınlıklar sonrasında plajı terk etmek zorunda kaldı.
Zabıtanın Uyarısı Kar etmedi
Edinilen bilgilere göre, Akmaz Plajı’na gelen bir grup, çevredeki vatandaşların rahatsızlığını umursamadan yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Durumdan şikayetçi olan vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Sahile gelen zabıta ekipleri, grubu yüksek sesli müzik ve çevreye rahatsızlık veren davranışları konusunda uyardı. Ekiplerin müdahalesinin ardından müzik yayını durduruldu ve grup bir süreliğine sakinleşti.
Ekipler Gidince Taşkınlığa Devam Ettiler
Zabıta ekiplerinin plajdan ayrılmasını fırsat bilen grup, kuralları ve uyarıları hiçe sayarak yeniden yüksek sesle müzik açtı. Alkolün de etkisiyle sahilde bağıran ve taşkın hareketlerine kaldığı yerden devam eden şahıslar, plajdaki huzur ortamını tamamen bozdu.
