Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muhtarlardan, Ayaydın’a;“Başkandan umudu kestik, daire müdürüne bile ulaşamıyoruz”

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Menteşe

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Menteşe ilçesinde ziyaretlerde bulunarak muhtarlarla bir araya geldi. Ayaydın, yaptığı ziyarette muhtarların kendisine “Başkandan umudu kestik, daire müdürüne bile ulaşamıyoruz.” dediklerini söyledi.

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Menteşe ilçesinde ziyaretlerde bulundu, muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Ayaydın şu ifadeleri kullandı;
“Mahallelinin derdini öncelikle dinleyen, çevresinde ne olup bittiğini ilk öğrenen muhtarlarımız çok önemli bir görev üstleniyor. Sorunlarını dinlemeye devam ediyorum. Menteşe’de muhtarlarımızla bir araya geldik.
Ben “Büyükşehir Başkanı’nı görebiliyor musunuz? Mahallelinin derdini aktarabiliyor musunuz?” diye soruyorum, muhtarlarım “Başkandan umudu kestik, daire müdürüne bile ulaşamıyoruz.” diyor.
Ben muhtarlarımla randevusuz görüşeceğim. Ben bunu yapıyorsam, daire müdürüm de öyle yapacak. Hemşehrimin sorununu dinlemeyen, muhtarımın telefonuna çıkmayan, randevu vermeyen müdürüm olmayacak.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fidan, Tohum
Sıradaki Haber Fidanlık ve Tohum Üretimi Eğitim Semineri Fethiye’de Gerçekleştirildi