Muğla’nın genç tasarımcıları “Savunmadan sanata” ödülleriyle taçlandı

Milli Eğitim Bakanlığı ve TSK Güçlendirme Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Savunmadan Sanata: Genç Tasarımlar" yarışmasında dereceye giren Muğlalı öğrenciler, ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın elinden aldı.

featured

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) iş birliğiyle düzenlenen “Savunmadan Sanata: Genç Tasarımlar” yarışmasında Muğlalı öğrenciler ödüllerine kavuştu.

Gençlerin hayal güçlerini, milli savunma bilinci ve sanatla harmanlamayı amaçlayan yarışmada Muğlalı öğrenciler; estetik, özgünlük ve milli değerleri bir araya getiren çalışmalarıyla büyük beğeni topladı. Yarışma kapsamında; Ortaokul Kategorisinde: “Özel Gün Kartı Tasarımı” Lise Kategorisinde: “Tişört Tasarımı” alanlarında dereceye giren isimler, Muğla’nın gururu oldu.

Dereceye giren öğrencilerin emeklerini ve tasarım güçlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen programda, ödüller Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından takdim edildi. Gençlerin üretim cesaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çay, bu tür projelerin öğrencilerin çok yönlü gelişimine olan katkısını vurguladı.

Muğla’nın genç tasarımcıları "Savunmadan sanata" ödülleriyle taçlandıMuğla’nın genç tasarımcıları "Savunmadan sanata" ödülleriyle taçlandı

Kaynak: İHA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Muğla Yenigün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!