Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğlalılar TOKİ Başvurusu Yaparken Buna Dikkat Edin!

Muğla genelinde yapılacak 6 bin 197 konut için başvurular TC kimlik numarasının son rakamına göre alınacak.

Muğla genelinde yapılacak 6 bin 197 konut için başvurular TC

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut hamlelerinden biri olan “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında, Muğla’da toplam 6 bin 197 konutun inşa edileceği açıklandı.

Proje kapsamında Menteşe’ye 5 bin 400, Bodrum’a 500, Milas’a 200, Köyceğiz’e 47 ve Kavaklıdere’ye 50 konut yapılması planlanıyor.

TOKİ başvuruları 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak ve ilk 5 gün, vatandaşların TC kimlik numaralarının son rakamına göre e-Devlet üzerinden yapılacak.

• 10 Kasım: Sonu “0” olanlar

• 11 Kasım: Sonu “2” olanlar

• 12 Kasım: Sonu “4” olanlar

• 13 Kasım: Sonu “6” olanlar

• 14 Kasım: Sonu “8” olanlar başvuru yapabilecek.

15 Kasım 2025 tarihinden itibaren sistem tüm vatandaşlara açık olacak. Başvurular yalnızca e-Devlet üzerinden alınacak.

Muğla’da ev sahibi olma hayali kuran vatandaşların, başvuru tarihlerini ve kimlik numarasına göre belirlenen sıralamayı kaçırmamaları gerekiyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak