Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da gasp ve hırsızlık iddiasıyla 5 zanlı tutuklandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gasp ve hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin fuhşa aracılık eden grup tarafından evinde darbedildiği, parası ve ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyerek, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Gözaltına alınan İ.T, B.C, K.K, M.C.B. ve H.A.Ç’nin ikametlerinde, 137 bin 880 lira, 750 avro, 220 dolar, 80 pound, altın ziynet eşyaları, 2 tabanca, 2 satır, göz yaşartıcı sprey, muşta, beyzbol sopası, 27 cep telefonu, dizüstü bilgisayar ile çok sayıda GSM hattı ele geçirildi.

Benzer 5 olay daha gerçekleştirdikleri belirlenen zanlıların, fuhuş üzerinden kişileri dolandırdıkları ve vatandaşların para ile değerli eşyalarına el koydukları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

(AA)

Bu haber 11 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Orhaniye Mahallesi’nde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi
Sıradaki Haber Menteşe’de Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı 2 Yaralı