“Sadece Düğerek” diyerek yola çıkan Düğerek mahallesi sakinleri birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi için 120 kişi tekne turuna çıktı. “Sadece Düğerek Topluluğu”, bu tür organizasyonların her yıl devam edeceğini, farklı etkinlikler ile mahalle sakinlerini buluşturacaklarını belirtti.
Mahallenin Erkekleri Akın Etti
Tekne turuna gitmek için Düğerek Mahallesi’nden 5 otobüs kalktı. Mahalle erkeklerinden oluşan etkinliğe 120 kişi katıldı. Teknede gönlünce eğlenen mahalleliler hem denizin tadını çıkardı hem de davul zurna geleneğini de sürdürerek gönüllerince eğlendiler.
Organizasyonu düzenleyen Çağlar Dere, “Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu tür etkinlikleri tüm mahalleliyi kapsayacak şekilde, daha kalabalık, daha coşkulu devam ettireceğiz” dedi.
Mahalle sakinleri, etkinlikle hem eğlendi hem de birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi.




