Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla Etkileşim Günleri Menteşe’de Öğretmenleri Bir Araya Getirdi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muğla Etkileşim Günleri’nin Menteşe buluşmasında öğretmenler, zeytin kırma, keşkek dövme ve okçuluk etkinlikleriyle kültürel mirası yaşattı. Müdür Emre Çay, programda öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muğla Etkileşim Günleri’nin

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Muğla Etkileşim Günleri projesi kapsamında, Menteşe ilçesinde görev yapan öğretmenler Yaraş İzci Evi’nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Doğayla iç içe gerçekleştirilen buluşmaya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay da katıldı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte öğretmenler, sohbet ederek keyifli anlar paylaştı. Muğla’ya özgü çekişte zeytin kırma geleneği uygulamalı olarak yaşatılırken, katılımcılar hep birlikte keşkek döverek imece kültürünü canlandırdı. Program kapsamında düzenlenen geleneksel Türk okçuluğu etkinliğiyle de kadim Türk kültürünün izleri yeniden hatırlatıldı.

Muğla’nın köklü kültürel değerlerinin buluştuğu etkinliğin, öğretmenler arasında etkileşimi güçlendirdiği, dayanışma ve birliktelik duygusunu pekiştirdiği belirtildi.

Etkinlikte konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Muğla’nın eğitim yolculuğuna değer katan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fidan, Tohum
Sıradaki Haber Fidanlık ve Tohum Üretimi Eğitim Semineri Fethiye’de Gerçekleştirildi