Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla eğitim altyapısını güçlendirme yolunda önemli yatırımlar masaya yatırıldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapılan Muğla Eğitim Yatırımları Toplantısı’nda, ilin eğitim altyapısını güçlendirmek ve öğrencileri modern, depreme dayanıklı eğitim ortamlarına kavuşturmak amacıyla 2025 yılı çalışmaları değerlendirilip 2026 yılı planlamaları görüşülerek, eğitim kalitesini artırmaya yönelik kararlar alındı.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapılan Muğla Eğitim Yatırımları

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında düzenlenen Muğla Eğitim Yatırımları Toplantısı’nda, kentin eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik devam eden ve planlanan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Valilik makamında gerçekleştirilen kritik toplantıda, 2025 yılı değerlendirmesi yapılarak mevcut çalışmalar gözden geçirildi ve 2026 yılı planlamaları üzerinde duruldu.

Vali Dr. İdris Akbıyık’ın başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcıları Ali Yılmaz ve Halil Serdar Cevheroğlu’nun yanı sıra eğitim ve yatırım süreçlerinin kilit isimleri katılım sağladı.

Toplantı sonunda yapılan açıklamada, alınan kararların Muğla’daki eğitim kalitesini doğrudan etkileyeceği belirtilerek, öğrenci ve öğretmenlerin çağın gerekliliklerine uygun, depreme dayanıklı ve modern eğitim ortamlarına kavuşması hedefine sıkı sıkıya bağlı kalındığı ifade edildi. Muğla’nın eğitim altyapısının daha da güçlendirilmesi için çalışmaların titizlikle takip edileceği vurgulandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor
Sıradaki Haber Bodrum’da 19 Mayıs kutlaması