Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla Büyükşehir Mali Hizmetler Daire Başkanı İstifasını İstedi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Fatoş Öztürk’ün ailevi nedenleri sebebiyle görevden ayrılmak istediğini başkanlık makamına bildirdiği öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Fatoş Öztürk’ün ailevi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir görev değişikliği süreci yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre, Mali Hizmetler Daire Başkanı Fatoş Öztürk, ailevi nedenleri gerekçe göstererek görevinden ayrılmak istediğini başkanlık makamına iletti.

Henüz resmi bir ayrılık gerçekleşmezken, sürece ilişkin değerlendirmelerin sürdüğü öğrenildi.

Fatoş Öztürk Kimdir?

1981 yılında Muğla’da doğdu. İlköğretim ve lise hayatını Muğla’da tamamladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği ve daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Kafaca Belediyesinde memuriyet hayatına başladı. 2004 yılında Muğla Belediyesine naklen atandı. Burada memur ve şef kadrosunda çalıştıktan sonra 2012 yılında Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine atandı. 2014 yılından itibaren Muğla Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.
Fatoş ÖZTÜRK bir çocuk annesidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla, su ürünleri ve madencilik gibi stratejik sektörlerdeki gücüyle Nisan
Sıradaki Haber Muğla’nın ihracatı Nisan ayında artış gösterdi