Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milas için, TÜRSAB’dan destek istendi

TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Yönetim Kurulu Başkanı Enver Kantarmış ile yönetim kurulu üyeleri Barbaros Güneş, Ozan Muammer Aydemir, Vefa Pisi ve Erçin Özen, Milas için yapılabilecek çalışmaların ele alınması amacıyla Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Yönetim Kurulu Başkanı Enver Kantarmış ile

Ziyarette, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbeleni hazır bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede, Milas’ın turizm potansiyelinin artırılması, tanıtım faaliyetleri ve kurumlar arası iş birliği imkânları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında, UNESCO Geçici Miras Listesi’nde yer alan Hekatomnos Anıt Mezarı’nın tabağı ile Milas’a özgü yöresel ürünler misafirlere hediye edildi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, 27 antik kente ev sahipliği yapan Milas’ın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için tur firmalarının ilçeye yönlendirilmesi ve Milas’ın daha fazla ziyaret edilmesinin sağlanması noktasında TÜRSAB’dan destek talep etti.

Bu haber 31 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Devlet Hastanesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, sağlık çalışanları
Sıradaki Haber Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Ballı Sağlık Çalışanları ve Hastalar ile Bayramlaştı