Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Ballı Sağlık Çalışanları ve Hastalar ile Bayramlaştı

Menteşe Devlet Hastanesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, sağlık çalışanları ve hastalar ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Menteşe Devlet Hastanesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, sağlık çalışanları

Ramazan Bayramı dolayısıyla Menteşe Devlet Hastanesi yönetimi tarafından hastane genelinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı ve idari ekip, hastanenin farklı birimlerinde görev yapan sağlık çalışanlarını çalışma alanlarında ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde, fedakârca görev yapan personele teşekkür edilerek iyi dilekler iletildi.

Program kapsamında hastanede tedavi gören hastalar ile poliklinik hizmeti alan vatandaşlar da ziyaret edildi. Hastalara geçmiş olsun dilekleri iletilirken, bayramı sağlık ve huzur içinde geçirmeleri temenni edildi.

Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı’nın dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini dileyerek, tüm personelin ve ailelerinin bayramını kutladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fidan, Tohum
Sıradaki Haber Fidanlık ve Tohum Üretimi Eğitim Semineri Fethiye’de Gerçekleştirildi