Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

MHP’den İyi Partili Vekile Sert Sözler: “MHP’nin Apocu Olması Sizin Adam Olmanız Kadar İmkansız”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un “MHP ne ara bu kadar Apocu oldu anlamadık” sözleri siyasette gerilimi artırdı. MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, “Boynundaki İP’e bu notu al! MHP’nin Apocu olması, sizin adam olmanız kadar imkansız” dedi.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un “MHP ne ara bu

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un, sosyal medyada yaptığı “MHP ne ara bu kadar Apocu oldu anlamadık” paylaşımına MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel’den çok sert bir açıklama geldi.

İYİ Partili Ergun’un sözlerine tepki gösteren Burak Demirel, yazılı açıklamasında, “Bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye…” ifadelerini kullanarak sert bir giriş yaptı.

Açıklamasında, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin terörle mücadeledeki duruşuna vurgu yapan Demirel, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin kararlı duruşu sürecin vuku bulmasını sağlamıştır” dedi.

“PKK’ya kendini feshetme, silahını bırakma diyecekler”

Demirel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Tabii ki bu olup bitenler, siyasi hesaplarını eli silahlı teröristlere bağlayanları hiç ama hiç mutlu etmemiştir. Sürecin her bir ileri safhasında duydukları hazımsızlık, ilk önce yüzlerine sonra dillerine vurdu. Öyle ki utanmasalar PKK’ya kendini feshetme, silahını bırakma diyecekler.”

“CHP’ye şirin gözükmek için eğilip bükülenler”

Muhalefeti hedef alan Demirel, “Güya kendileri muhalefet oldukları için millet çıkarına, devlet yararına diye en ufak bir düşünceye varmadan uygulanan her politika sekteye uğrasın, fiyasko ile sonuçlansın istiyorlar” dedi.

CHP’ye yakın durduğu gerekçesiyle İYİ Parti’yi eleştiren Demirel, “CHP’ye şirin gözükmek için eğilip bükülenler… Bunların en güzel örneği ise Metin Ergun” sözleriyle tepkisini sürdürdü.

İYİ Partili Ergun’a yönelik eleştirilerini sürdüren Burak Demirel, “Şimdi dostlar alışverişte görsün diye sosyal medyada sallayıp tutuyorsun. Altılı ittifakında bayağı cilveliydi ve gıkı çıkmıyordu bu siyasi artığın. Şehit anasına küfreden kansızı yanına yoldaş ederken milli duyguların neredeydi soruyorum sana?” ifadelerini kullandı.

“MHP’nin Apocu olması sizin adam olmanız kadar imkansız”

Açıklamasının sonunda Demirel, “MHP’nin Apocu olması, sizin adam olmanız kadar imkansız! Şerefin kadar konuş diyeceğim ama seni zor durumda bırakmak istemiyorum. Bu hareketin mayası şehit kanıdır, senin gibilerin bozuk mayasında bu davayı anlamak zaten mümkün değildir” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor
Sıradaki Haber Bodrum’da 19 Mayıs kutlaması