Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

MHP MUĞLA’DAN ANLAMLI ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda halk oyunu gösterisi, müzik dinletisi, tekerlekli sandalye bağışı ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Program, İl Başkanı Burak Demirel’in himayelerinde; KAÇEP’ten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul ve MDK Üyesi Tülin Tuncay’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Etkinlik, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nebahat Çobanoğlu ile KAÇEP birimlerinin titiz çalışmalarıyla hazırlandı. Programa il yöneticileri, ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, engelli dernekleri ve üyeleri ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Program kapsamında açılış konuşmalarının ardından halk oyunu gösterisi sahnelendi, müzik dinletisi ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte ayrıca engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla tekerlekli sandalye bağışı yapıldı ve hediye takdiminde bulunuldu. Program, pasta kesimi ve kapanış töreniyle sona erdi.

MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, engelli bireylerin toplumdaki varlığını güçlendirmek, yaşamlarını kolaylaştırmak ve farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür edilerek, “Birlikte daha güçlü, birlikte daha engelsiz bir Muğla için çalışmaya devam edeceğiz” mesajı verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fidan, Tohum
Sıradaki Haber Fidanlık ve Tohum Üretimi Eğitim Semineri Fethiye’de Gerçekleştirildi