Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Menteşe’de Yol Onarılmadı: Vatandaş Kendi İmkanıyla Çukuru Doldurdu

Menteşe Orhaniye Mahallesi Ülker Sokak’ta su borusu patlamasının ardından oluşan çukurun belediye ekiplerince henüz onarılmadığı, vatandaşların ise güvenlik amacıyla yolu kendi imkanlarıyla doldurduğu görüldü.

Menteşe Orhaniye Mahallesi Ülker Sokak’ta su borusu patlamasının ardından oluşan

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi Ülker Sokak’ta su borusunun patlamasının ardından yolda oluşan çukurun bir süredir onarılmadığı iddia edildi.

Mahalle sakinlerinin durumu belediye ekiplerine bildirdiği, ancak bölgede kalıcı bir çalışma yapılmadığı ifade edilirken, çukurun yol güvenliğini tehdit etmesi üzerine bir vatandaşın kendi imkanlarıyla çakıl ve toprak dökerek geçici bir çözüm ürettiği görüldü.

Bölgede yaşayanlar, özellikle araç geçişlerinde risk oluştuğunu belirtirken, sorunun tamamen giderilmesi için yetkililerden kalıcı bir çalışma yapılmasını talep ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bayram tatilinin ilk günlerine kıyasla bir miktar azalma yaşansa da
Sıradaki Haber Menteşe Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Bayram Yoğunluğu Sürüyor