Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Menteşe’de Muhtardan Ulu Çınarlara Vefa Örneği


Menteşe Muslihittin Mahallesi Muhtarı Serkan Eğribozlu, mahallenin yaşlı teyzeleri ile Akyol Parkı’nda buluşarak çay ikram etti. Anlamlı buluşma, yaşlılara olan saygı ve vefayı gösteren sıcak bir örnek oldu.


Menteşe Muslihittin Mahallesi Muhtarı Serkan Eğribozlu, mahallenin yaşlı teyzeleri ile


Muğla’nın Menteşe ilçesi Muslihittin Mahallesi Muhtarı Serkan Eğribozlu, mahalledeki yaşlı sakinlerle Akyol Parkı’nda buluştu.

Eğribozlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Baştacımız olan Mahallemizin Ulu çınarlarıyla Akyol Parkı’nda yine buluştuk… Artık bir klasik haline geldi. Bugün çaylar benden. İyi ki varsınız, ellerinizden öpüyorum…” ifadelerini kullandı.

Mahallenin yaşlı teyzeleri muhtarın düzenlediği bu samimi buluşmada bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaret, yaşlılara olan saygı ve vefayı gösteren bir örnek oldu.

Bu haber 125 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son 5 yılın en şiddetli yağışlarının
Sıradaki Haber Başkan Aras, yoğun yağışlar sonrası tüm ekipleri sahaya sevk etti