ADM Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, arıza onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle 22 Nisan 2026 Çarşamba günü 10.00-11.00 saatleri arasında İkizce ve Kozağaç mahallelerinin tamamında enerji kesintisi yapılacak. Kesintiden ayrıca ÖTM müşterileri ile GES üretim santralleri de etkilenecek.
Yapılan bilgilendirmede, söz konusu kesintinin şebeke güvenliği ile hizmet kalitesinin artırılması amacıyla gerçekleştirilecek arıza onarım ve bakım çalışmaları kapsamında planlandığı belirtildi. Çalışmalar süresince bölgede elektrik verilemeyeceği, ekiplerin planlanan saat aralığında işlemleri tamamlamasının hedeflendiği kaydedildi.
Yetkililer, kesintiden etkilenecek vatandaşların gerekli tedbirleri önceden almalarını isterken, çalışmaların planlanandan önce tamamlanması halinde enerji arzının belirtilen saatten daha erken sağlanabileceğini bildirdi.
