Nüfus, iş yoğunluğu ve ticari hayatın artış gösterdiği Menteşe’de oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda Noter sayısı artmaya devam ediyor. Menteşe’de son yıllarda artan işlem hacminden dolayı 5. Noter hizmet vermeye başladı.
Muğla’nın Menteşe ilçesi, Orhaniye Mahallesi, Haluk Özsoy Caddesi, No:9/2, Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi karşısında hizmete giren 5. Noter, vatandaşlara sunduğu profesyonel ve güvenilir bir hizmetle faaliyetlerine başladı.
5. Noter, merkezi konumu, kolay ulaşılabilirliğinin yanı sıra noterlik alanında uzmanlaşmış ve güncel mevzuatlara hakim olan profesyonel bir ekiple vatandaşlara avantaj sağlıyor.
5. Noter Safiye Beyaz Demir, 5. Noter olarak taleplere hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde yaklaşarak, her türlü Noter işlemlerini titizlikle yaptıklarını belirterek;
“Vekaletname düzenleme, tapu işlemleri, araç satış işlemleri, miras işlemleri, sözleşme hazırlama, tasdik, onay, muvafakatname düzenleme gibi birçok alanda tüm noterlik işlemlerinizde hizmet veriyoruz. Noterlik işlemlerinizi, hızlı ve hatasız bir şekilde gerçekleştirerek vatandaşlarımıza zaman tasarrufu sağlıyoruz.” Dedi.
Haber :Ferdi Yavuz
Bu haber 139 kez okundu.

