19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Muğla’nın Menteşe ilçesinde sahne alan Mary Jane grubu, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler ve vatandaşlar, bayram coşkusunu müzikle kutladı.
Konseri Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, CHP Muğla İl Başkanı Nail Kızıl, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş takip etti.
Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalık, sevilen şarkılar eşliğinde eğlenceli anlar yaşarken, gençler Türk bayraklarıyla konser alanında renkli görüntüler oluşturdu. 19 Mayıs’ın birlik ve beraberlik ruhunun hissedildiği gecede vatandaşlar uzun süre müziğin ritmine eşlik etti.

