Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmaris’te villaya “göçmen kaçakçılığı” operasyonu

Bu haberin fotoğrafı yok

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, villada kaldıkları öne sürülen Suriye ve Filistin uyruklu 28 kişi yakalandı.

İlçede organizatörlerin düzensiz göçmenleri ev ve villa kiralamak suretiyle konaklattıkları bilgisine ulaşan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir benzin istasyonundan 1400 liralık bisküvi ve içecek alan 2 şüpheliyi takibe aldı.

Şüphelilerin Armutalan Mahallesi 527. Sokak’ta lüks bir villaya girdiklerini tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonda Suriye ve Filistin uyruklu 28 düzensiz göçmeni yakaladı.

Lüks villayı kiralayan S.T.Ö ve D.Ö. ekiplerce gözaltına alındı.

S.T.Ö ve D.Ö’nün bir süre önce Bodrum’da Ahtapot Operasyonu’nda yakalanıp adli kontrol şartıyla serbest kaldıkları, şüphelilerin daha önce “göçmen kaçakçılığı yapmak” suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu bildirildi.

İşlemleri için emniyete götürülen düzensiz göçmenler, ardından İl Göç İdaresine gönderildi.

(AA)

Bu haber 8 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bodrumlu sünger avcısı Aksona Mehmet, 1981 yılında satın aldığı ve
Sıradaki Haber Bodrum’un Mavi Boncuğu Yeniden Denizde: Aksona Mehmet 65 Yıllık Efsaneye Gözü Gibi Bakıyor!