Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Marmaris’te gözlükçü kurşunlamasının şüphelileri adliyeye sevk edildi

Muğla merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Marmaris’teki bir gözlük mağazasının kurşunlanması olayıyla bağlantılı olduğu belirlenen 12 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Muğla merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Marmaris'teki bir

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir gözlük mağazasının kurşunlanması olayı ile ilgili 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay 29 Mart 2026 tarihinde Marina bölgesindeki bir gözlükçüde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gözlükçüde meydana gelen kurşunlama olayının ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Güvenlik kamera ve PTS kayıtlarını inceleyen ekipler şüphelilerin olayı sahte plaka taktıkları bir araçla gerçekleştirdiklerini tespit etti. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen 12 şüpheliyi yakalamak için düğmeye basıldı. Muğla merkezli, Kayseri, İzmir ve Aydın’da yapılan eş zamanlı operasyonda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler AK., M.A.G., Ö.F.Y, C.A., Y.E.Y., F.B.Ö, G.Ö., M.A., R.Ç., M.D.,B.D.G. ve K.K. Marmaris Adliyesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vali Akbıyık, Trendyol 1. Lig Play-Off 2. Tur mücadelesinde elenen
Sıradaki Haber Vali Akbıyık Bodrum FK’yı Mücadelelerinden Dolayı Kutladı