Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

İBB Başkanlığına Vekaleten Nuri Aslan Atandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı vekaleti görevine CHP’li İBB Meclis Üyesi Nuri Aslan getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı vekaleti görevine CHP'li İBB Meclis

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından dün el yazısıyla hazırlanan “vekalet” yazısı, İBB Özel Kalem Müdürlüğüne verildi.

İmamoğlu’nun yazısında, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi işlemlerinin akamete uğramaması için bu süreçte İBB Başkanı vekaleti görevi İBB Meclis Üyesi Nuri Aslan tarafından yürütülecektir.” ifadelerine yer verildi.

Bu yazı üzerine İBB Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Nurten Uğursoy tarafından, İstanbul Valiliği, Nuri Aslan ve A+B Planı ile C+D+E Planı’ndan oluşan dağıtım yerlerine resmi yazı gönderildi.

Yazıda, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi işlemlerinin akamete uğramaması için bu süre zarfında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı vekaleti görevinin, Meclis Üyesi Sayın Nuri Aslan tarafından yürütüleceğine dair İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından gönderilen ilgili yazı ekte sunulmaktadır.” ifadeleri yer aldı.

Bu haber 43 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaklaşık 3 bin yıllık geçmişe sahip Frig Vadisi’nde tarihin ilk
Sıradaki Haber Bu tuvalet ‘tarih’ kokuyor