Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Eski İşhanı Alanında Moloz Temizliği Başladı

Nisan ayında yıkılan Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı’nın arsasının aylardır atıl kalmasına ilişkin yapılan haberin ardından, geçen hafta belediye ekipleri alanda çalışma başlattı. Hukuki süreç sürerken, işhanı sahasında biriken molozların temizlendiği görüldü.

Nisan ayında yıkılan Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı’nın arsasının aylardır atıl

Muğla’nın Menteşe ilçesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 22 Nisan’da yıkılan Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı’nın bulunduğu alanda, aylar sonra ilk somut adım atıldı. Geçtiğimiz hafta belediye ekipleri sahaya girerek moloz temizleme çalışmalarına başladı.

Şehrin tam merkezinde yer alan ve uzun süredir çevrili şekilde boş duran alan, kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Sürecin neden ilerlemediğine ilişkin yapılan haberde, mülkiyet devrinin tamamlanmaması ve devam eden hukuki süreçlerin belediyelerin elini bağladığı ortaya konmuştu.

Vatandaşlar moloz temizliğinin başlamasını olumlu bir adım olarak değerlendirirken, alanın kalıcı bir projeyle yeniden kente kazandırılmasını bekliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak