Geçtiğimiz dönem AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde ziyaret etti.
Ayaydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kabulleri ve gösterdiği yakın ilgi için teşekkür etti. Bypass ameliyatı sonrası sağlık durumunu yakından takip eden Erdoğan’a şükranlarını sunan Ayaydın, “Geçirdiğim bypass ameliyatı süresince hastane dönemimi yakından takip ederek göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı kendilerine şükranlarımı arz ettim.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret kapsamında Muğla’nın önemli meselelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardığını belirten Ayaydın, Fethiye Körfezi’ndeki çekek yerinin Karaot bölgesine taşınma projesinde yaşanan idari sorunları ve mevcut durumu gündeme getirdi.
Ayrıca Bodrum ve Menteşe’nin uzun vadeli su ihtiyacına değinen Ayaydın, “Bodrum ve Menteşe’nin uzun vadeli su ihtiyacına yönelik olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’nin kayıtsız kaldıklarını ve çözüm için proje geliştirmediklerine dikkat çekerek, DSİ tarafından yürütülen Sandras Barajı ve Bodrum Barajı projelerimizin önemini ifade ettim” dedi.
Ayaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muğla’nın sorunlarına gösterdiği yakın ilgi ve çözüm odaklı yaklaşım için teşekkür ederek paylaşımını tamamladı.
