Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

DMD Hastası Küçük Eymen Yaşamak İçin Destek Bekliyor

9,5 yaşındaki Eymen’in hayatı için 2.950.000 dolarlık tedavi gerekiyor, kampanyada henüz yüzde 7’si toplanabildi.

9,5 yaşındaki Eymen’in hayatı için 2.950.000 dolarlık tedavi gerekiyor, kampanyada

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 9,5 yaşındaki Eymen Özdoğan, halk arasında “kas erimesi” olarak bilinen Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığıyla yaşam mücadelesi veriyor. Eymen’in yürüyebilmesi, kaslarını kaybetmemesi ve hayatta kalabilmesi için umut olan Elevidys Gen Terapisi, yaklaşık 2 milyon 950 bin dolar gibi yüksek bir maliyetle yalnızca yurt dışında uygulanabiliyor.

Henüz 1 yaşında DMD teşhisi konulan Eymen için yüzme, fizik tedavi gibi destekleyici uygulamalarla mücadele sürerken, artık zamanla yarışılıyor. Eymen’in annesi Özlem Özdoğan, kamuoyuna çağrıda bulunarak, “Her geçen gün kas kaybı daha da artıyor. Yürüyebilmesi, kendi başına hayatını sürdürebilmesi ve en önemlisi hayatta kalabilmesi için bu tedaviye acilen ulaşmamız gerekiyor. Lütfen sesimizi duyun ve Eymen’in elinden tutun” dedi.

Kampanyada Sadece %7’si Toplanabildi

Muğla Valiliği onayıyla başlatılan resmi yardım kampanyası kapsamında şu ana kadar hedeflenen meblağın sadece %7’sitoplanabildi. Aile, Eymen’in hayata tutunabilmesi için kalan miktarın toplanmasına katkı sağlamak adına herkese yardım çağrısı yapıyor.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Eymen’in yaşama tutunabilmesi için siz de kampanyaya destek olabilirsiniz. Maddi bağış yapabileceğiniz gibi, kampanyayı sosyal medya üzerinden paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Instagram hesabı: @dmd.eymen.ozdogan
Bağış Hesap Bilgileri:
Hesap Sahibi: Eymen Özdoğan
IBAN: TR88 0006 4000 0013 6150 4377 51
Banka: Türkiye İş Bankası

Bu haber 65 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kemikler Mahallesi Güllük Kavşağı’nda meydana gelen
Sıradaki Haber Milas’ta Kamyonet Devrildi! 1 Ölü, 1 Yaralı