CHP Muğla İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Adem Zeybekoğlu’nun ardından İl Başkanlığı’na Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atanması bekleniyor.
CHP Muğla İl Başkanlığı görevinden geçtiğimiz 26 Aralık’ta milletvekili aday adaylığı için istifa eden Adem Zeybekoğlu’nun ardından İl Başkanlığı görevine kimin geleceği merak konusu olmuştu.
İl Başkanlığı görevi için CHP Merkez Yürütme Kurulu tarafından kendisine İl Başkanı olduğu yönünde bilgi geldiğini belirten Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Yenigün Gazetesi’ne konuştu.
Erol, şunları söyledi: “Genel merkezden, MYK’dan aldığımız bilgi bu yönde. Henüz elimize ulaşan bir belge yok. Resmi yazımız ulaştıktan sonra gerekli basın açıklamasını yapacağız. Yazının yarın gelmesini bekliyoruz.”
Haber :Esma Turan
Bu haber 9 kez okundu.
