Arama
Üyelik
Üye Girişi
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum’da eski otelin yerine Polis Evi yapılacak

Yaklaşık 10 yıldır atıl durumda olan Bardakçı Otel’in yerine Polis Evi yapılacak. Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli proje alanında incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 10 yıldır atıl durumda olan Bardakçı Otel’in yerine Polis

Bodrum’un Bardakçı Koyu’nda yaklaşık 10 yıl önce kapanan ve atıl durumda kalan Bardakçı Otel’in yerine Polis Evi yapılması planlanıyor. Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, proje için belirlenen alanda incelemelerde bulundu.

Bodrum’un en gözde koylarından Bardakçı’da uzun yıllar hizmet verdikten sonra kapanan Bardakçı Otel, artık yeni bir amaca hizmet edecek. Yaklaşık 10 yıldır harabe halde duran otelin bulunduğu alan için Polis Evi yapılması planlanıyor.

Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, proje sahasında incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünyanın en büyük süper yatları arasında yer alan ve lüks
Sıradaki Haber 150 milyon dolarlık yüzen saray Bodrum’da