Muğla’nın Bodrum ilçesinde çalınan traktör, 10 gün ve 250 kilometre süren titiz takip sonucu, Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulundu.
Bodrum’a bağlı Mazıköy Mahallesinde orman kesim sahasında çalışan Mehmet Ünal 29 Ağustos akşamı kesilen tomrukları traktörüne yükledikten sonra kesim sahasından ayrılan ve ertesi gün geldiğinde traktörünün yerinde olmadığını fark eden Ünal, Mumcular Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulundu.
Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri tarafından araştırmalara başlanarak olay ile ilgili bilgiler İl Emniyet Müdürlüğü birimleriyle de paylaşıldı.
JASAT ile Muğla Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerinin 10 gün ve 250 kilometre süren çalışmaları sonucu çalınan traktörün Denizli İline bağlı Acıpayam İlçesi bölgesinde olduğu bilgisi alındı.
Ekiplerin çalışmaları sonucu çalınan traktörün arka kovanı ile ön kepçesi Acıpayam İçesinde ele geçirildi.
Ekipler çalınan traktörü ise Serinhisar ilçesinde bularak sahibine teslim etti.
Olaya karıştığı tespit edilen 4 kişiden 3’ü ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılırken, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Haber :Esma Turan
Bu haber 5 kez okundu.
