Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Belediye personeline verilen yangın tatbikatı gerçeği aratmadı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekipleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekipleri tarafından belediye personeline yönelik ’Yangın Bilgilendirme Tatbikatı ve Eğitimi’ düzenlendi. Yangın anında yapılması gerekenlerin teorik ve uygulamalı olarak anlatıldığı ve olay anının canlandırıldığı tatbikat eğitimi, heyecanlı anlara sahne oldu.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde belediye personeline yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Eğitimde belediye çalışanlarına yangın öncesi, yangın anında ve sonrasında yapılması gereken bilgiler aktarıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Seydikemer Grup Amiri Mehmet Koyuncu tarafından verilen eğitime belediye birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Eğitimde, evde, iş yerinde ve arabalarda oluşabilecek yangın türlerini anlatan Koyuncu, işyerinde daha önceden belirlenen söndürme ekibinin kişisel koruyucu donanımlarını kuşanarak yangına müdahale çalışmalarını devam ettirmesi gerektiğini söyledi. Koyuncu, itfaiye ekibi gelene kadar mahsur kalan varsa kurtarma çalışmalarının yapılması, ilkyardım gerektiren acil durum oluşmuşsa ilkyardım yapılması, korunması gereken kurtarılmış eşyanın koruma altına alınması gerektiğini ifade etti.

Eğitimin ardından, katılımcılar mutfak ocağında ve elektrikli aletlerde meydana gelen yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiğini uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Ardından belediye çalışanları itfaiye ekiplerinin kontrolü altında yakılan ateşi yangın tüpüyle söndürdü. Başarılı olan tatbikat, gerçeğini aratmadı.

Bu haber 10 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça'nın ulaşım kalitesini ve güvenliğini artırmak amacıyla
Sıradaki Haber Datça’da yollar yenileniyor, ulaşım konforu artıyor