Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKARFIRAT: “YEREL BASINIMIZ HER TÜRLÜ ISMARLAMA SORUNA RAĞMEN VARLIK GÖSTERİYOR”

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Akarfırat açıklamasında “Gecesini gündüzüne katarak, kıt imkânlarla ve fedakârlıklara, görevlerini ifa etme gayreti gösteren yerel basınımızın, her türlü ısmarlama soruna rağmen Muğla’mızda en aktif şekilde varlık göstermesi MHP Muğla İl Başkanlığı olarak iftihar kaynağımızdır” dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Akarfırat’ın açıklaması şöyle:

“Mesleklerini büyük fedakârlıklarla yerine getiren değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Hiç şüphe yok ki; tarafsız, doğru, ahlaklı ve ilkeli habercilik anlayışıyla, 100 yıllık demokrasimizin hayat damarı olan, toplumsal hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen, her bir vatandaşımızın hakkı olan haber alma özgürlüğü gibi evrensel bir hakkın yerine getirilmesi için çaba gösteren gazetecilerimiz, bizim için yılın sadece bir günü hatırlanmayacak kadar önemlidir. 

Maşeri vicdanın gözü ve kulağı olarak gördüğümüz, milletimizin gerçek ve doğru habere ulaşması için çalacağı yegâne kapı olarak bildiğimiz,  basınımızın her bir temsilcisinin sadece Milliyetçi Hareket Partisi için değil ülkemiz ve milletimiz için de ehemmiyet arz ettiği bilinmelidir. Basın cemiyetinin kalbi olan yerel basınımızın güzide temsilcilerinin hepimizin gönlünde ayrı bir yer olduğunu da açık bir şekilde ifade etmek isterim.

Gecesini gündüzüne katarak, kıt imkânlarla ve fedakârlıklara, görevlerini ifa etme gayreti gösteren yerel basınımızın, her türlü ısmarlama soruna rağmen Muğla’mızda en aktif şekilde varlık göstermesi MHP Muğla İl Başkanlığı olarak iftihar kaynağımızdır. Sosyal medyanın bir silah olarak kullanıldığı, dipsiz kuyularında kaybolmanın an meselesi olduğu internet ortamının karanlık bir dehliz gibi tehdit oluşturduğu dönemde, ilkeli ve meslek ahlakına haiz bir şekilde görevini icra eden gazetecilerimizin önünde hürmetle eğilmek boynumuzun borcudur.

Bu vesileyle; bugün aramızda olmayan ama bıraktıkları izlerle Türk basınına bugün dahi yol gösteren, Muğla Basının bugünlere gelmesindeki katkılarıyla hatıraları hiçbir zaman aklımızdan çıkmayacak olan ve ebediyete irtihal etmiş basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Sövene dilsiz, vurana elsiz kalmayan, basın özgürlüğü adı altında milletimizin değerlerine hakaret etmeyi gazetecilik olarak görmeyen, devletimizin egemenlik haklarına düşman kesilmeyen, terörizmin kalemi olmamış tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Haber :Esma Turan

Bu haber 5 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Orhaniye Mahallesi’nde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi
Sıradaki Haber Menteşe’de Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı 2 Yaralı