A Milli Basketbol Takımı, Anadolu Efes, Beşiktaş ve Pınar Karşıyaka’nın başında 500’ün üzerinde karşılaşmaya çıkan, Türkiye’nin en deneyimli basketbol antrenörlerinden Ufuk Sarıca, hastaneye kaldırıldı.
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka’daki antrenörlük görevinden ocak ayında ayrılan, A Milli Takım, Anadolu Efes ve Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı Ufuk Sarıca’nın tatil için gittiği Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde rahatsızlandığı öğrenildi.
Köyceğiz’de 8 Mart’ta yolculuk sırasında rahatsızlanan ve Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde beyne pıhtı atma tanısı konan 52 yaşındaki Sarıca, ilk müdahalelerden sonra Muğla Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Ufuk Sarıca’nın burada 3 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilerek İzmir’deki evinde istirahat ettiği ortaya çıktı.