Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla Büyükşehir Belediyesi hasta ve engelli naklinde 100 bin taşımaya ulaştı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatağa bağımlı, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik sunduğu nakil hizmetiyle bugüne kadar 21 binden fazla kişiye 105 binin üzerinde ulaşım sağlayarak önemli bir sosyal sorumluluk üstleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatağa bağımlı, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatağa bağımlı, yaşlı ve engelli bireyler sürdürdüğü hasta ve engelli nakil hizmetinde bugüne kadar 21 bin 489 vatandaşa ulaşarak 105 bin 243 kez ulaşım hizmeti verdi.

13 ilçede, 574 mahallede, kimi zaman dağ köylerinden şehir merkezlerine kadar uzanan bu yolculuklarda, özel tasarlanmış ambulanslar ve alanında uzman personel görev aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, 21 araç ve 38 kişilik profesyonel ekibiyle insan hayatına değer katmaya devam ediyor. Hasta nakilde 74 bin 548, engelli nakilde ise 30 bin 695 taşıma yapıldı. Her rakam, ulaşılan bir canı temsil ediyor.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla genelinde vatandaşların sağlığı için birçok proje ile yanlarında olduklarını, sağlık kuruluşlarına ulaşımı da hasta ve engelli nakil hizmetleri ile kolaylaştırdıklarını belirtti. Başkan Aras; vatandaşların sağlık kuruluşlarına ulaşımı, kontrollerini de aksatmaması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, aileleri ne kadar yanlarında olsa da sağlık kuruluşlarına giden hasta ve engelli vatandaşlar için nakil hizmetlerin aksatmadan sürdürdüklerini açıkladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor
Sıradaki Haber Bodrum’da 19 Mayıs kutlaması