Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Otizm Parkında

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyelerinden, iş adamı Murat Gönenç, Niyazi Mete Otizm Parkı'nda incelemelerde bulundu.

featured

Fethiye’ye ailesiyle beraber tatil amacıyla geldiğini ve çok beğendiğini belirten Gönenç, temasta bulunduğu kişilerin övgüyle bahsettikleri Otizm Parkını da özellikle görmek istediğini belirtti.

Belediye yetkilileriyle beraber tesiste incelemelerde bulunan ve merkezde görevli uzmanlardan işleyiş hakkında ayrıntılı bilgi alan Murat Gönenç; İstanbul’a döndükten sonra, gerek Galatasaray Kulübü camiasıyla, gerekse özel işleri nedeniyle yakın ilişki içinde olduğu Alman iş dünyasıyla görüşerek, Niyazi Mete Otizm Parkı ve Fethiye için nasıl destek olabilecekleri konusunda girişimlerde bulunacağını vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Muğla Yenigün Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!