Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Menteşe Belediyesi eğitmenleri Eğitici Eğitimleri Programı’na katıldı

Menteşe Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi eğitmenleri ‘Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri’ Projesi kapsamında İzmir’de düzenlenen ‘Eğitici Eğitimleri Programı’na katıldı.

Menteşe Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi eğitmenleri ‘Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri’

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 45 ilde yürütülen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Avrupa Finansmanı tarafından desteklenen uygulama kapsamında ‘Eğitici Eğitimleri’ programı düzenlendi. İzmir’de düzenlenen programda 2 gün boyunca eğitmenlere, alanında uzman isimler tarafından; andragojik ve pedagojik yaklaşımlar, çocuk ve yetişkinler için koruma, yetişkin ve çocuk eğitimi, soru sorma becerileri, toplumsal cinsiyet eşitliği ve öğrenme yönetim sistemi başlıklarında bilgiler aktarıldı.

Muğla’da yaşayan gençlere ve çocuklara veri analisti, yapay zeka ve makine öğrenmesi uzmanı, yazılım uzmanı, dijital tasarım uzmanı, dijital pazarlama uzmanı ve e-ticaret uzmanı alanlarında eğitimler verilecek Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi’nde, lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik Robotik ve kodlama eğitimleri de devam ediyor.

Bu haber 88 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça'nın ulaşım kalitesini ve güvenliğini artırmak amacıyla
Sıradaki Haber Datça’da yollar yenileniyor, ulaşım konforu artıyor