Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’dan Deprem Bölgesine Tıbbi Malzemeler ve İş Makineleri Askeri Gemilerle yola çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler sonrası Muğla Valiliği koordinesinde Aksaz Deniz Üs Komutanlığının desteği ile ambulans, iş makineleri, tıbbi yardım ve diğer yardım malzemeleri askeri gemilerle deprem bölgesine ulaştırılıyor.

Deprem bölgesine doğru yola çıkan askeri gemilerde ilaç, serum, sargı bezi, enjektör, pansuman malzemesi, oksijen maskesi, alçı/atel, elastik bandaj, boyunluk, muayene eldiveni, cerrahi eldiven, pamuk, hasta alt bezi gibi tıbbi malzemeler; bebek maması, bebek bezi, battaniye, biberon, ısıtıcı, kışlık kıyafetlerden oluşan insani araç gereçler, ambulanslar ve iş makineleri de bulunuyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza, kahraman askerlerimize, iş makinesi ve malzeme desteğinde bulunan vatandaşlarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Haber :Esma Turan

Bu haber 10 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bodrumlu sünger avcısı Aksona Mehmet, 1981 yılında satın aldığı ve
Sıradaki Haber Bodrum’un Mavi Boncuğu Yeniden Denizde: Aksona Mehmet 65 Yıllık Efsaneye Gözü Gibi Bakıyor!