Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Ermaş Muğlaspor, 2. devrenin ilk maçında konuk ettiği Eşin Grup Sökespor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Muğlaspor’un teknik kadrosu ve hakem arasında tartışma yaşandı.
BAL’da mücadele eden Ermaş Muğlaspor, 2. devrenin ilk maçında kendi sahasında konuk ettği Eşin Grup Sökespor ile 0-0 berabere kaldı.
Maçın ilk yarısında yeşil beyazlı oyuncu Onur Ersoy’un kırmızı kart görmesinin Muğlaspor’un teknik kadrosu ve hakem arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Polis ekipleri olaya müdahalesi ile grup dağıldı.
Tartışmanın ardında Muğlaspor’un Teknik Direktörü Egemen Urhan ve Yardımcı Antrenör Halil Evren Şentürk kırmızı kart gördükten sonra tribüne gönderildi.
Ayrıca maçta çıkan tartışmadan dolayı, maç bitiminden sonra Ermaş Muğlaspor yönetim kurulu üyelerinin, polis merkezine giderek ifade verdikleri öğrenildi.



Haber :Esma Turan
Bu haber 9 kez okundu.
