Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçim tarihi belli oldu ! Seçim 14 Mayıs’ta yapılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Bahçeli’nin “Seçim tarihi tartışması son bulmalı. Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim” çağrısının ardından, Erdoğan’dan çarpıcı bir açıklama geldi. Seçimin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıkladı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Recep Tayyip Erdoğan, seçimin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıkladı. Erdoğan şunları söyledi:

73 YIL SONRA BİR KEZ DAHA…

– Sözü de kararı da geleceğini de tayin hakkını da milletimize bırakmak istemeyen vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız. Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950’de “Yeter söz milletin” demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı. Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün 6’lı Masa diyerek karşımıza çıkan darbe şakşakçılarına “Yeter” diyecektir.

Muhalefetin vaadi milletin karşısına bir aday çıkarmak ancak onu görünürde altı, gerisindekileri de hesaba katarsanız en az 10 kişiyle yönetmektir. Kukla bir cumhurbaşkanı üzerinden ülkeyi idare etmek istiyorlar. Bunlar gel deyince gelecek git deyince gidecek başkanlara alışmışlar.

Kaynak : Sözcü

Bu haber 2 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Orhaniye Mahallesi’nde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi
Sıradaki Haber Menteşe’de Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı 2 Yaralı